IT & C

#orange #disponibil #BlackBerry bold 9900

BlackBerry Bold 9900, disponibil in oferta Orange. Afla cat costa!

BlackBerry Bold 9900, cel mai subtire telefon BlackBerry (10.5 mm), va fi disponibil si in oferta Orange Romania. Telefonul va putea fi cumparat din magazine incepand cu data de 19 septembrie.

Terminalul imbina modelul de tastatura QWERTY cu un ecran tactil de inalta rezolutie. Smartphone-ul este prevazut cu un browser mai rapid si cu sistemul de operare BlackBerry 7 OS care beneficiaza de o noua interfata – Liquid Graphics – pentru o claritate de exceptie a clipurilor video si animatiilor.

Noul smartphone ofera functii multimedia avansate, multiple aplicatii de social media si cautare universala cu activare vocala (Universal Search). In plus, Bold a fost conceput cu suport pentru NFC (Near Filed Communication), tehnologie care permite functionalitati avansate, precum conectarea la accesorii cu NFC sau citirea etichetelor SmartPosters fara a accesa alte aplicatii dedicate.

BlackBerry bold 9900 este disponibil la Orange incepand de la 299 euro (TVA inclus). Oferta este valabila impreuna cu un abonament nou Pantera 20 pe doi ani si optiunea BlackBerry 15 ce include un trafic de 500 MB/luna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele