IT & C

BitDefender, locul 2 in topul celor mai bine vandute soft-uri din Franta

Clasamentele pietei franceze de software retail din ultimele luni situeaza solutia antivirus romaneasca BitDefender, dezvoltata de compania Softwin, pe locul al doilea in ierarhia celor mai bine vandute produse din aceasta categorie.

Se pare ca aceasta curba ascendenta a vanzarilor care a ridicat produsul respectiv de pe locul 4 pe locul 2 in numai cateva luni ii va aduce singurului antivirus romanesc pozitia de lider in vanzarile de software retail de pe piata franceza. "As dori sa felicit partenerul nostru francez, ...ditions Profil, pentru promovarea BitDefender, dar si consumatorul francez, care stie sa aprecieze un produs de calitate indiferent din ce tara ar proveni", a declarat Bogdan Irina, Business Development Manager BitDefender.

Reteaua de distribuitori deservita de compania franceza acopera tot teritoriul Frantei, produsul romanesc fiind gasit, la ora actuala, in retelele de magazine Fnac, Virgin sau Surcouf, specializate in electronica si software, in retelele de hipermarketuri , ca Auchan, Carrefour, Cora, Metro, precum si la distribuitori de mai mica dimensiune.

"Cu totii avem nevoie de protectie pentru calculatoarele noastre. Solutia noastra ofera in pretul licentei un pachet de servicii pentru o protectie completa (alerta virus, suport tehnic nonstop, antidot in 24 de ore), explica Bogdan Irina. Si, chiar daca nu avem o informatie oficiala si obiectiva in acest sens, prin prezenta in marile lanturi de magazine si pretul mai mult decat accesibil, putem spune ca avem o pozitie de lider si pe piata de software retail din Romania".

Tehnologia BitDefender protejeaza peste 120 de milioane de utilizatori din 100 de tari. Aceasta metoda revolutionara de interceptare a virusilor a fost recunocuta de 28 de Academii de Stiinte din Comunitatea Europeana, prin premiul IST 2003.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele