IT & C

BitDefender lanseaza Generatia 8 de produse de securitate

Divizia de securitate a datelor a companiei romanesti SOFWIN anunta lansarea Generatiei 8 BitDefender, o linie de noi produse de securitate pentru statiile de lucru, menita sa satisfaca nevoile actuale de protectie antivirus si antispam , atat ale utilizatorilor individuali, cat si ale companiilor. Varful de lance al noii generatii este BitDefender Professional Plus, o solutie completa de securitate antivirus, firewall si antispam. Noul produs vine sa inlocuiasca BitDefender Professional Edition (antivirus&firewall) din Generatia 7, avand motoare de scanare noi si, in plus, un filtru antispam avansat care poate fi folosit direct de pe bara de instrumente Outlook.

Cel de-al doilea produs din noua suita, BitDefender 8 Standard, este o solutie software antivirus care are incorporate aceleasi motoare de scanare revolutionare folosite si de BitDefender Professinal Plus, insa al carei public tinta sunt utilizatorii de calculatoare care nu au nevoie sau nu vor protectia adaugata a unui firewall ori a unei solutii antispam.
Aceste doua produse vor fi urmate in aproximativ o luna de lansarea BitDefender SpamDeny, un produs antispam bazat pe numai putin de 5 filtre menite sa protejeze utilizatorii in fata avalansei de mesaje nesolicitate.

Clientii BitDefender, aflati in perioada de licentiere, beneficiaza de actualizare gratuita cu noile produse de securitate, acestea putand fi instalate peste cele din generatia anterioara. Upgradarea produselor cu ultimele versiuni si generatii face parte din pachetul standard de servicii oferit gratuit de BitDefender in perioada de licentiere, alaturi de alertarea in timp real cu ultimele amenintari informatice , actualizarea automata cu noile semnaturi de virusi si suportul tehnic non-stop in limba romana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele