IT & C

#bitdefender #antivirus #recomandari #virus #malware #rata detectie

BitDefender Antivirus 2010 cu certificari internationale

BitDefender , producatorul autohton de solutii de securitate, a obtinut o noua certificare din partea AV-Comparative.

Advanced+, pentru BitDefender Antivirus 2010 a dovedit ca are cea mai buna rata de detectie si cel mai scazut numa?r de rezultate fals-pozitive.

Fisiere infectate

Testul AV-Comparatives a inclus 16 produse antivirus si a evidentiat rata de detectie si rezultatele fals-pozitive. Pe parcursul testului au fost simulate diverse operatii legate de fisierele pe care un utilizator le executa, precum copierea acestora dintr-un loc in altul, arhivarea si dezarhivarea lor, dar si conversia si compresia in diverse tipuri de formate audio si video.

"Suntem incantati de certificarea obtinuta din partea AV-Comparatives pentru BitDefender Antivirus 2010, care intareste faptul ca BitDefender reuseste cu fiecare produs sa aduca imbunatatiri", a declarat Viorel Canja, seful Laboratorului Antimalware, BitDefender.

Marele test

Testul dispune de patru sisteme de clasificare : Testare, Standard, Avansat si Avansat+ si a folosit pentru clasificare un set de componente atât curate cat si malitioase, care au fost rulate initial cu setarile de baza ale produsului.

"BitDefender Antivirus 2010 a reusit inca o data sa depaseasca cu fiecare noua suita de solutii performantele versiunilor anterioare", a mai spus Viorel Canja.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele