IT & C

#windows 7 #bitdefender #antivirus

BitDefender 2010, protectie pentru Windows 7

Cea mai recenta linie de produse pentru consumer, BitDefender 2010, ofera compatibilitate cu sistemul de operare Microsoft Windows 7.

Gama BitDefender 2010 ofera protectie completa impotriva tuturor amenintarilor informatice, dar si instrumente de mentananta a sistemului si backup de date, fiind destinata securizarii activitatilor desfasurate de utilizatorii Windows 7.

Tehnologie BitDefender

Pentru ca majoritatea amenintarilor informatice de astazi pot induce in eroare solutiile antivirus clasice, gama de produse BitDefender 2010 include o tehnologie inovatoare , Active Virus Control, care monitorizeaza in timp real toate aplicatiile active si le blocheaza pe cele cu comportament suspect. Astfel este asigurata protectia impotriva virusilor noi si a variantelor de virusi înca neidentificati.                                               

"Compatibilitatea cu noul sistem de operare Microsoft Windows 7 este un pas inainte important pentru protectia utilizatorilor prin solutii de securitate de cel mai înalt nivel. Imbunatatirile substantiale din suita de produse BitDefender 2010 ne-au adus si vor aduce cu siguranta noi recunoasteri internationale, la fel ca si versiunea anterioara, care s-a clasat in mod constant printre primele 3 din lume, în urma a peste 30 de teste de profil"
, a declarat Carmen Maierean, Senior Product Manager , BitDefender.

Anti-malware

Cresterea in complexitate a programelor folosite, accentul pe multimedia, dar si orientarea catre calculatoare portabile sau ultra-portabile, cu resurse de procesare limitate, impun ca scanarea antimalware sa se faca foarte rapid, cu un consum minim de resurse. Suita de securitate BitDefender 2010 foloseste o metoda de scanare optimizata, care nu mai analizeaza fisierele deja cunoscute ca fiind sigure. Astfel, timpul dedicat acestei operatii se reduce pâna la jumatate fata de versiunile anterioare, iar gradul de utilizare a resurselor calculatorului scade considerabil.

"Suntem incantati ca un partener precum BitDefender a facut unul dintre cei mai cunoscuti antivirusi din lume sa fie compatibil cu cel mai nou sistem de operare de la Microsoft, Windows 7. Credem ca integrarea facilitatilor avansate de securitate din BitDefender cu cele din Windows 7 permite utilizatorilor sa foloseasca in siguranta calculatorul la birou, acasa, sau in deplasare", a declarat Tudor Galos, Windows Business Group Lead, Microsoft Romania .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele