IT & C

Bill Gates, un fiu de cosmar

Cel mai bogat om din lume si-a terorizat parintii.

In copilarie, Bill Gates, cel mai bogat om din lume, era vesnic pus pe cearta si isi teroriza parintii. Fondatorul Microsoft, care are acum 50 de ani si 120 de miliarde de dolari, a dovedit de timpuriu ca are un caracter puternic, iar primele lui victime au fost chiar parintii.

Mama lui Bill, profesoara, era o femeie stricta si l-a pedepsit o data trimitandu-l sa stea intr-o debara la subsol, pentru ca acesta nu-si facuse curat in camera. La pranz l-a chemat la masa, insa baiatul nu a venit. Suparata, femeia a coborat si l-a intrebat: "Bill, de ce nu-mi raspunzi?" "Pentru ca ma gandesc la ceva! Tu gandesti vreodata, mama?", a raspuns el. Drept "recompensa", micul Bill a stat o zi intreaga in debara fara sa manance.

Ingrijorati de revolta lui Bill, parintii lui au recurs in cele din urma la un psihoterapeut, dar dupa cateva sedinte acesta le-a spus ca nu poate face nimic: "N-aveti nicio sansa sa castigati, daca incercati sa va impuneti punctul de vedere. Incercati sa-l acceptati pe al lui. Pedepsele fizice sunt inutile. Nu va sfatuiesc sa va luati la intrecere cu el. Acceptati-l asa cum este".

Caracterul sau puternic s-a manifestat de curand si in redactarea propriului testament. Fiecare dintre cei trei copii ai sai va incasa o mostenire de doar 10 milioane de dolari , in timp ce restul fabuloasei sale averi va fi donat unei fundatii caritabile .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele