IT & C

#gamer #laptop #deimos x-10

BFG Deimos X-10, un nou laptop dedicat gamerilor

BFG Technologies anunta lansarea unui nou laptop dedicat gamerilor, modelul Deimos X-10 .

Noul dispozitiv este un model rebranduit al notebook-ului Clevo M980NU si este unul din cele mai voluminoase laptopuri de acest gen de pe piata.

Specificatii tehnice

Modelul poate inlocui cu usurinta desktopurile actuale si vine echipat cu un ecran LCD de 18,4 inch cu rezolutie de 1.920 x 1.080 pixeli si capabil sa redea formate wide de 16:9 HD.

Mai mult, modelul vine echipat cu procesor Intel Core 2 Duo, iar utilizatorul poate opta pentru versiunea Quad sau Extreme si doua placi grafice de 1 GB nVidia GeForce GTX 280M.

Totusi, lista de specificatii tehnice nu se opreste aici, Deimos X-10 fiind dotat cu trei HDD-uri, in total acestea avand o capacitate de 1,5 TB ( terrabiti ) si memorie DDR2 RAM de pana la 8 GB.

Alte detalii

Modelul dispune de un subwoofer incorporat, patru porturi USB 2.0, iesiri HDMI/DVI, card reader pentru 7 modele de carduri, Bluetooth 2.1 cu +EDR, Wi-fi si camera web de 2.0 MP.

BFG Deimos X-10 poate fi cumparat de pe site-ul oficial al producatorului, iar in prezent este disponibil pentru pre-comanda. Daca cererile se fac inainte de 30 octombrie 2009, clientii primesc o reducere de 10% din pretul total care incepe de la 1.859 USD.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele