IT & C

#benq w600+ #proiector 3d hd #home entertainment

BenQ W600+, proiectorul 3D HD home entertainment, acum in Romania

Cel mai ieftin proiector 3D HD pentru home entertainment , modelul BenQ W600+ s-a lansat oficial si pe piata din Romania. Dispozitivul vine cu rezolutie 720p si suport 3D cu DLP Link.

Mai mult, proiectorul are luminozitate de 2600 lumeni, contrast de 4000:1 si suport 3D HD, special gandit pentru zona de Home Entertainment. Modelul W600+ este echipat cu tehnologia UNISHAPE, ce permite proiectia de imagini mai luminioase, cu o profunzime mai mare a culorilor si un contrast mai ridicat.

Aceeasi tehnologie permite proiectorului sa compenseze posibilele pierderi de luminozitate prin modularea sincronizata a intensitatii luminoase sau a culorii si astfel sa ofere o imagine cu aproximativ 40% mai luminoasa si mai intensa coloristic, in functie de setarile de functionare ale modelului.

Cele doua intrari HDMI pot gazdui simultan dispozitivele digitale, cum ar fi player-ul Blu-ray si consola de jocuri, trecerea de la vizionarea celui mai recent film la ultimul joc PS3 fiind mult mai usoara.

Pe langa aceste doua intrari HDMI, BenQ W600+ are si trei intrari componente video, un conector S-Video Mini din patru pini, o intrare Composite Video, RCA, Mini Jack Stereo, Mini USB, etc. Acest echipament este compataibil cu formatele video NTSC, PAL, SECAM HDTV.

Noile proiectoare BenQ W600+ sunt disponibile in Romania din luna august prin intermediul distribuitorilor BenQ la un pret de aproximativ 3.500 RON cu TVA inclus.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele