IT & C

#vidi #ansi lumeni #luminozitate #proiector digital #benq

BenQ prezinta un nou proiector digital

BenQ  anunta lansarea modelului de proiector digital SP920P cu rezolutie XGA (1024 x 768) si nivel inalt de luminozitate cu 6.000 ANSI lumeni .

Modelul SP920P este special creat pentru a functiona in spatiile cu luminozitate ridicata - de la sali de intalnire pana la sali de curs de tip auditorium.

Tehnologii incorporate

Echipat cu tehnologie de proiectie cu doua lampi, cu o capacitate mare de ajustare a puterii acestora, modelul SP920P ofera trei moduri presetate de functionare , pentru a reda cu usurinta imagini de calitate in orice mediu. Modul de functionare Normal, cu doua lampi, oferind luminozitate de 6.000 de ANSI lumeni pentru proiectarea de imagini.

Tehnologia de proiectie cu doua lampi permite functionarea in modul ECO, cu o luminozitate a imaginilor proiectate de 4.800 ANSI lumeni, destinata locatiilor de dimensiuni medii. Setat pe modul de functionare Normal, cu o singura lampa, in spatiile de dimensiuni normale, SP920P ofera o luminozitate de 3.000 ANSI lumeni; cea de-a doua lampa in stand-by ajuta la eficientizarea consumului energetic si prelungeste perioada de viata a lampii.

Culori vii

Prin intermediul chipset-ului DLP BrilliantColor , modelul SP920P reda imagini pline de culoare, cu luminozitate si contrast ridicat, intensificand profunzimea negrului si stralucirea albului. Functia de management independent al culorilor permite reglarea independenta a concentratiei de rosu, verde, albastru, bleu, violet si galben, pentru o ajustare si mai fina a nuantelor si a saturatiei de culoare.

Pe langa sistemul de protectie Lamp Care ce prelungeste timpul de functionare a lampilor, sistemul optic si lampa proiectorului SP920P sunt sigilate pentru a le proteja impotriva prafului, asigurand astfel imagini perfecte pe toata durata de functionare a proiectorului, nefiind necesare cheltuieli suplimentare pentru intretinerea, curatarea sau schimbarea filtrelor de praf.

Veni, VIDI, vici

Proiectat pentru functionarea in spatii intens luminate, modelul SP920P este echipat cu tehnologia VIDI, ce permite dispozitivului proiectia de imagini mai stralucitoare, cu o profunzime mai mare a culorilor si un contrast mai ridicat.

Tehnologia VIDI permite modelului SP920P sa compenseze posibilele pierderi de luminozitate prin modularea sincronizata a intensitatii luminoase si a rotitei de culoare, pentru o crestere per total a luminozitatii imaginilor si a intensitatii culorilor cu 40%, in functie de diferitele setari de functionare ale modelului.

Produsul este disponibil in Romania, prin partenerii BenQ, la pretul de vanzare estimativ de 21.499 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele