IT & C

#notebook #proiector #monitor #mid #produse #benq

BenQ prezinta o serie de produse in premiera

BenQ a anuntat extinderea portofoliului de produse din Romania, prin lansarea a noi modele din gamele pentru care a obtinut recunoastere internationala, dar si prin adaugarea de categorii noi pentru companie.

Atfel, compania propune, prin portofoliul curent, produse ca  monitoare LCD Full HD in format 16:9, proiectoare cu luminozitate ridicata sau distanta scurta de proiectie sau mini-proiectoare portabile.

Categorii noi

Se adauga categorii in premiera pentru BenQ: netbook-uri ultraportabile (Joybook Lite) sau dispozitive de internet mobil (MID) pentru utilizatorii care se afla in permanenta miscare ori PC-uri all-in- one (nScreen).

Monitorul TV este un nou produs prezentat pentru prima data in Europa de companie si integrareaza tunerul TV, astfel ca modelul are atat functionalitatea unui monitor, cat si cea a unui televizor.

Serii noi de monitoare

Popularitatea si disponibilitatea tot mai mare a tehnologiei Full HD au condus la adoptarea formatului 16:9 al ecranului si a rezolutiei 1080p ca standarde importante ale industriei monitoarelor LCD. Astfel, BenQ adaugand gamei curente doua noi serii: M si G.

Seria M cuprinde modele M2200HD (21,5 ich) si M2400HD (24 inch), fiecare beneficieaza de o camera integrata de 2 MP, un microfon si boxe incorporate, precum si de tehnologii de conectare de generatie urmatoare HDMI 1.3 si DVI-D (cu HDCP), ce ofer? posibilitatea de interconectare cu playere Blu-ray  si console de jocuri HD.

Monitoarele LCD din seria G combina rezolutia cinematografica Full HD cu tehnologii de ultima ora, precum Senseye+photo sau Advanced Motion Accelerator, la preturi accesibile tuturor utilizatorilor.

Proiectorul portabil

Bazat pe tehnologia LED, mini-proiectorul de la BenQ, Joybee GP1 este unul din cele mai portabile proiectoare si asta datorita dimensiunilor sale ultra-compacte si greutatii de 640 g.

Imaginile sunt proiectate la o rezolutie de 858 x 600, cu contrast de 2000:1 si luminozitate de 100 ANSI lumeni, iar interfata USB permite redarea directa a filmelor si fotografiilor, fara a fi necesar un notebook sau a unui PC. Modelul are si doc pentru iPod.

Proiectoare Short Throw


In categoria proiectoarelor short throw, modelul MP512ST este o alegere potrivita, facand posibile, datorita razei scurte de proiectie, imagini mari in spatii restranse, avand nevoie de numai o jumatate de metru pentru a proiecta imagini de dimensiuni notabile.

Datorita luminozitatii de 2200 ANSI lumeni si rezolutiei SVGA, utilizatorul si asistenta beneficiaza de imagini clare, luminoase, in culori reale, pe parcursul fiecarei prezentari.

PC-ul nScreen i91 & MID S6


Modelul a fost special creat pentru accesul foarte rapid la internet, PC-ul all-in-one nScreen i91 este instrumentul potrivit pentru oricare din membrii familiei. Navigare pe internet, nScreen i91n pune la dispozitia utilizatorilor sai un telefon VoIP si o camera web.

Modelul MID S6 de la BenQ este dispozitivul de internet mobil, reprezinta o solutie perfecta pentru utilizatorii care calatoresc mult si au nevoie ridicata de conectivitate. Dispozitivul are ecranu de 4,8 inch (12 cm), cu rezolu?ie 800 x 400 px si interfata usor de utilizat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele