IT & C

BenQ prezinta doua noi modele de camere foto

foto din seria E, BenQ E1020 si BenQ E1220.

Cele doua completeaza gama camerelor foto destinate amatorilor de arta fotografica .

BenQ E1220

Camera foto BenQ E1220 beneficiaza de un ecran LCD de 3 inch (7,6 cm). Modelul are rezolutia de 12 MP, zoom optic 3x si sensibilitatea ISO 3200, plus functii inteligente, precum cea de fotografiere automata dupa ce subiectul a clipit sau adaptarea modurilor de fotografiere in functie de conditiile de iluminare.

Modelul BenQ E1220 este capabil sa surprinda si secvente video clare, la o rezolutie wide de 16:9. Functia Blink Detector asigura fotografierea subiectilor in cele mai potrivite ipostaze, alertand utilizatorii in momentul in care acestia clipesc.

Functia de detectare a automata a scenei fotografiate adapteaza cinci moduri diferite, in functie de ambientul imaginii: Night Scene, Macro & Normal, Portrait, Back Light Portrait. Functia Love Portrait Mode nu permite declansarea fotografierii pana in momentul in care nu apar in cadru cel putin doua chipuri.

BenQ E1020

Printre caracteristicile noii camere foto BenQ E1020 se numara si zoom-ul optic 3x, rezolutia de 10 MP si ecranul LCD de 2,7 inci (6,8 cm). Datorita adaptorului pentru acumulator sau conexiunii USB la PC sau notebook, incarcarea bateriei devine o operatiune extrem de simpla, permitand utilizarea camerei in orice moment.

Modul M-Burst permite surprinderea unei serii de imagini consecutive, combinandu-le intr-o fotografie-colaj. Cu functia Smart Focus, camera va reusi sa surprinda in detaliu si cu o claritate buna obiectele fotografiate foarte de aproape, trecand automat pe modul Macro.

Disponibilitate

Ambele modele dispun de un meniu in limba romana, utilizarea functiilor devenind astfel extrem de simpla. De asemenea, ambele modele beneficiaza de cate un slot de memorie de pana la 16 GB.

Modelele BenQ E1220 s BenQ E1020 vor fi disponibile in Romania incepand cu a doua jumatate a lunii aprilie, la preturile estimative de 550 RON si respectiv, 450 RON. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele