IT & C

#benq #all-in-one pc #ncreen i221 #network screen sau navigation screen #lansare #romania

BenQ nScreen i221 s-a lansat in Romania

BenQ anunta lansarea primului sau all-in-one PC de 22 inch in Romania, modelul nScreen i221 ( network Screen sau navigation Screen ), care a fost creat pentru a-i aduce mai aproape pe consumatori de experienta navigarii pe Internet.

In lipsa cablurilor complicate, sistemul nScreen i221 permite utilizatorilor sa se bucure de experienta navigarii pe Internet doar prin conectare la priza, pornire si accesare a Internetului. Modelul incorporeaza intr-un singur produs un computer si un ecran wide fullHD, datorita formatului 16:9.

Interfata dedicata

BenQ integreaza cu gratie in PC-ul nScreen i221 interfata unui produs electro-casnic, pentru a asigura o utilizare foarte facila. De exemplu, un buton de dimensiuni generoase, situat in partea de jos a computerului functioneaza drept buton de pornire/oprire, dar si ca buton de control al volumului, similar unui televizor.

Utilizatorii primesc de asemeni un telefon USB ce poate fi folosit impreuna cu o camera web de 1.3 MP integrata, ca un serviciu de videotelefonie - VoIP (Voice over Internet Protocol), pentru chat video cu familia si prietenii, mai eficient si cu un cost mai redus.

"Interfata usor de accesat a devenit unul dintre cele mai importante considerente atunci cand un utilizator achizitioneaza un produs electronic. Creerea unei interfete simplificate si usor de folosit, fara batai de cap, a fost, deci, principala noastra motiva?ie in timpul dezvoltarii PC-ului nScreen. Prin transformarea tehnologiei intr-un lucru simplu, dorim sa multumim toti utilizatorii in cautarea divertismentului de calitate", a declarat Peter Chen, General Manager la BenQ Technology Product Center.

Ce poate face BenQ nScreen

BenQ nScreen i221 poate rula o aplicatie pentru share de fotografii, permitand utilizatorilor. Monitorul de 21,5 inch al modelului nScreen i221 poate functiona, de asemeni si ca o rama foto digitala generoasa.

Totodata, nScreen i221 beneficiaza si de functii suplimentare. Pentru cei mai in varsta, functia de lupa virtuala a nScreen i221 usureaza cititul pe ecran. De asemeni, tot pentru acestia, un mod audio special diminueaza frecventele inalte, realizand un sunet mai clar. Utilizatorii profesionisti pot deschide cu usurinta capacul din spate al nScreen pentru a upgrada hard drive-ul sau cardurile de memorie fara a fi nevoie de surubelnite.

Design-ul compact si conexiunile ascunse din spatele ecranului confera intregii unitati un aspect elegant. Folosind in loc de patru lampi pentru iluminarea ecranului, doar doua, BenQ nScreen i221 salveaza consumul de energie, utilizand cu 80% mai putina energie decat un sistem desktop traditional, cu un consum de 30 W.

Disponibilitate

Modelul BenQ nScreen i221 va fi disponibil in Romania incepand cu 1 august, prin reteaua de parteneri BenQ, la pretul de 2.200 RON, TVA inclus.

"In misiunea de a aduce divertisment si calitate vietii, BenQ vrea sa aduca in prim plan produse cu design inovator, care sa corespunda conceptului "Lookin' Great", pentru un stil de viata si nevoi corespunzatoare utilizatorilor BenQ"
, a declarat Conway Lee, CEO si presedinte BenQ Corp.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele