IT & C

#benq #maus #laser #senzor

BenQ lanseaza un nou maus cu laser

BenQ a anuntat lansarea mausului portabil pentru notebook-uri cu laser numit L500.

Caracterisiticile principale ale lui L500 sunt ultra-mobilitatea si functiile multiple de care dispune.

Functii de maus

Mausul L500 vine cu functia " All Function", proiectata pentru a le oferi utilizatorilor cele mai potrivite solutii la nevoile lor.

Totodata, L500 beneficiaza de o serie de caracteristici precum senzorul laser la 1.600 DPI, rotita de scrol 4D si cele doua butoane laterale pentru navigare rapida pe internet.

L500 are dimensiuni reduse, poate fi folosit pe orice suprafata si este accesibil din punctul de vedere ale pretului.

Precizie profesionala

Tehnologia laser profesionala folosita pentru realizarea modelului L500 permite obtinerea unei performante uimitoare a modelului pe aproape orice tip de suprafata.

Mausul L500 se descurca chiar si pe suprafete pe care modelele de mausi traditionale cu laser nu pot functiona. Astfel, L500 poate sa ofere mobilitate si productivitate sporita.

Rezolutia foarte performanta, de 1.600 DPIa senzorului de maus, permite controlul foarte bun al navigarii pe ecran recomandand modelul pentru utilizatorii profesionisti.

Rotita cu inclinare 4D

Un alt atuu al acestui maus este rotita de scroll cu 4 directii. Tehnologia care sta la baza acesteia ofera o modalitate complet noua de a naviga suprafetele largi ale foilor de calcul, documentelor si paginilor web.

L500 mai este echipat cu doua butoane laterale sunt special proiectate pentru a facilita navigarea pe internet. Asezarea lor pe maus, face din L500 un accesoriu la indemana pentru utilizatorii de notebook-uri.

Disponibilitate

Inca nu se stie data exacta de lansare a maus-ului in magazinele din Romania. Totodata, compania nu a anuntat nici pretul acestui accesoriu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele