IT & C

#lumeni #verde #proiector ecologic #benq mp514

BenQ lanseaza proiectorul MP514

BenQ lanseaza proiectorul MP514, destinat mediilor de afaceri mici si mijlocii.

Noul dispozitiv ofera performante ridicate la un pret accesibil.

Detalii tehnice

Modelul beneficiaza de tehnologia de proiectare DLP (Digital Light Processing) de la Texas Instruments si, de asemenea, de tehnologiile BrilliantColor , Wall Color Correction, dar si de securitate, prin functia Security Password.

Functia de ajustare a culorii suprafetei de proiectie , Wall Color Correction, optimizeaza zona de proiectare pentru diverse tipuri de perete: indiferent daca prezentarile sunt redate pe o tabla de clasa, fie pe un ecran de proiectie, claritatea si frumusetea culorilor se mentin.

Rezolutie buna

Rezolutia nativa de SVGA (800 x 600) de care dispune modelul asigura redarea unor imagini in culori vii, cu detalii precise. Tehnologia DLP permite afisarea unei palete impresionante de culori si mentine simultan o luminozitate buna.

Integrarea tehnologiei BrilliantColor revolutioneaza eficienta optica a sistemului de proiectie. MP514 ofera o calitate excelenta a imaginii si redarea fidela a culorilor, chiar si în cazul unei proiectii direct pe perete si beneficiaza de functia de auto-cautare rapida a sursei de semnal.

proiector ecologic

Pentru conservarea energiei electrice consumate, noul proiector BenQ este capabil sa detecteze lipsa conectarii la vreo sursa si sa se opreasca automat, prevenind astfel si supraincalzirea si prelungind durata de viata a lampii.

Durata de viata a lampii proiectorului se intinde pana la 4.000 de ore, de doua ori mai mare decat a unui proiector obisnuit. Cheltuielile de intretinere sunt reduse astfel semnificativ, fara nevoia de a le schimba des.

Disponibilitate

Modelul BenQ MP514 este disponibil in Romania la partenerii BenQ, la pretul estimativ de 1.499 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele