IT & C

#serious entertainment #tv #monitor #benq

BenQ a lansat un nou monitor TV

BenQ  a anuntat recent lansarea celui mai nou monitor LCD TV, de 22 de inch, modelul SE2241 creat pentru o mai mare eficienta a lucrului in fata computerului.

Monitorul TV SE2241 de la BenQ este disponibil la partenerii BenQ in Romania, la pretul de 998 RON.

Tehnologii

Printre tehnologiile de imagine performante pentru aplicatiile de acasa, dar si pentru aplicatiile de la birou se numara tehnologia proprietara BenQ Senseye Human Vision, un timp de raspuns rapid de 5ms GTG si Auto Contrast Enhancement de 10.000:1 (ACE), iar conectivitatea avansata include porturi HDMI si DVI.

Mai mult, procesul de instalare super rapid, precum si controlul functiilor foarte facil sunt completate de boxele integrate, moduri de imagine si audio presetate si compatibilitate HDTV 1080p, Full HD. Monitorul SE2241 are si un design aparte.

SE = " Serious Entertainment "

Noul model are o rata de contrast auto imbunatatita de 10.000:1 - o tehnologie dezvoltata de BenQ care opimizeaza in mod inteligent afisarea nivelurilor de contrast, prin ajustarea automata a afiasrii cu iluminare din spate, pentru cele mai bune niveluri de negru.

Tehnologia Senseye, o tehnologie de optimizare a imaginii ce imita ochiul uman, poate produce imagini de o claritate ridicata. Patru moduri presetate Senseye (Cinema, Dynamic, Standard si personalizat ) ofera o ajustare discreta atat a continutului PC, precum documente, jocuri, web-browsing si vizualizare de fotografii, cat si a continutului TV, precum transmisiuni HDTV, filme Blu-ray, camere video si console de jocuri.

Alte detalii

Rezolutia nativa Full HD de 1920 x 1080 imbunatateste efectele vizuale la 1080p/24Hz, eficientizand activitatea computerului prin afisarea unei cantitati mai mari de informatie si reducand scrolling-ul.

Reducerea zgomotului de imagine digital, filtrul 3D Y/C si timpul de raspuns rapid de 5 ms GTG reduc de asemenea iregularitatile imaginii, neclaritatea si efectul de dublare a imaginii.

Sunetul digital de la sistemul de boxe stereo de 3 wati poate fi setat pe modurile audio Clasic, Pop, Rock si Jazz. Portul pentru casti plasat la vedere este un plus pentru gameri. Modelul SE2241 are conectivitate ridicata prin porturile audio, video composit, S-video, HDMI, S-Video, D-Sub si DVI HDMI.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele