IT & C

Autorizatie pentru noul telefon Nokia TV

Cei care intentioneaza sa cumpere noul model Nokia , ce permite vizionare de nokia 7700 vot trebui sa plateasca taxa de televiziune, dar nu crede ca acest lucru ar fi o problema pentru utilizatori.
"Daca il poti folosi ca si TV, atunci este un TV. Dar daca iti permiti sa cumperi un astfel de telefon, atunci iti permiti si sa platesti taxa de televiziune", a spus Esko Kotilainen, director de administrare a taxei de televiziune la FICORA.

Nokia a spus va cauta reglementari pentru noul telefon, care va deschide o noua categorie de dispozitive mobile de divertisment.
"Una dintre sarcinile noastre in privinta acestui proiect pilot este sa descoperim care sunt problemele care trebuie rezolvate, si evident, problema reglementarii privind utilizarea este una dintre cele mai importante", a spus purtatorul de cuvant al companiei Nokia, Damian Stathonikos.
Este intersant de vazut ce taxe vor introduce autoritatile romane pentru utilizarea acestui model in momentul in care va aparea pe piata romaneaca.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele