IT & C

Atentie la e-mailurile primite de Valentine's Day

Utilizatorii de PC-uri trebuie sa fie foarte atenti la mesajele romantice primite pe e-mail in perioada urmatoare, deoarece majoritatea dintre acestea ar putea contine virusi, precizeaza compania de securitate on-line americana PandaLabs. Specialistii de la PandaLabs au descoperit o crestere considerabila a virusului "Nurech.AB". Acest tip de virus trimite mesaje cu subiecte de genul: "Together You and I ", "Til the End of Time Heart of Mine". Cei care deschid fisierul numit "postcard.exe" pot sa-si infecteze PC-ul. Cei de la Symantec au afirmat ca au detectat un numar urias de spamuri care contin virusi troieni . " Valentine's Day este o ocazie cand se incearca infectarea computerelor prin intermediul unor mesaje de genul "My Heart is yours"", a declarat Orla Cox, Symantec. Specialistii va recomanda sa nu deschideti niciun e-mail pe care il considerati suspect, indiferent de subiectul acestuia. In ultima instanta, cel mai usor lucru de facut, ar fi sa-i telefonezi partenerului.

Trimite o felicitare animata de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele