IT & C

#facebook #cont #regulament

Atentie la ce postezi pe Facebook, poti ramane fara cont

Facebook ia in serios termenii de utilizare ai retelei de socializare online. Daca postezi ceva care poate fi considerat incitare la ura , poti sa ramai fara cont.

In termenii de utilizare ai Facebook, la punctul 3, aliniatul 7, site-ul interzice publicarea de continut care "incita la ura, este amenintator sau pornografic, care incita la violenta, sau contine nuditate sau acte de violenta grafice".

Daca cele mai multe site-uri nu verifica cu atentie continutul publicat de utilizatori, se pare ca Facebook ia regulile in serios.

Un roman a ramas fara cont in reteaua de socializare online dupa ce a publicat un clip video, considerat de moderatorii Facebook un material care incita la ura, potrivit titusblog.net.

In cazul in care publici pe Wall ceva considerat nepotrivit, risti sa ramai fara cont. Gasirea continutul "nepotrivit" ramane insa la latitudinea utilizatorilor, care pot raporta prin optiunea "Flag" orice li se pare ca incalca regulamentul site-ului.

Alertele sunt analizate de moderatorii Facebook care pot dispune inchiderea contului fara drept de apel.

Tu ai primit pana acum vreun avertisment de la Facebook?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele