IT & C

Atentie cui trimiteti SMS-urile de Sf. Valentin!

Indragostitii care vor trimite mesaje de tip SMS persoanelor iubite cu ocazia Sfantului Valentin trebuie sa fie foarte atenti sa nu le trimita spre alte numere de telefon din greseala, este concluzia la care au ajuns autorii unui sondaj realizat pe un esantion de 3.000 de utilizatori de telefonie mobila din Marea Britanie, a relatat Reuters.
Unul din patru utilizatori de telefonie mobila a reusit "performanta" de a trimite la un alt numar un mesaj sau o fotografie provocatoare destinata persoanei iubite. Destinatarii neasteptati ai acestor mesaje sunt in 9% din cazuri colegii sau sefii, parintii in 3% din cazuri, dar cele mai stanjenitoare situatii sunt atunci cand SMS-ul destinat persoanei iubite ajunge, in 2% din cazuri, la fostul partener(a) de viata. Dintre cei care au recunoscut ca si-au inselat partenerul de viata , 65% au precizat ca au fost dati de gol de telefonul mobil.
Pentru mesajele SMS de Sf. Valentin ar trebui sa se tina cont de unele reguli de aur.
- Mesajele intime trebuie sa fie cat mai scurte
- Mesajele nu trebuie sa fie concepute sub influenta bauturilor alcoolice
- Mesajele trebuie sa aiba un continut moderat de cuvinte in jargon
- Daca semnati mesajul cu X, semnatura nu trebuie sa contina mai mult de trei de X
- Aveti grija ce imagini trimiteti pentru ca acestea pot fi vazute si de alte persoane
- Regula celor doua zile: dupa ce ati intalnit o persoana pe care o agreati, trimiteti un SMS in cel mult doua zile, niciodata mai tarziu
- Regula celor doua mesaje: recunoaste-te invins daca nu primesti nici un raspuns dupa 12 ore si nu mai mult de doua mesaje trimise.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele