IT & C

#maximus iii #placa de baza #asus #gamer #overloking

Asus ROG Maximus III, noi placi de baza pentru gameri

Asus extinde linia de platforme exclusiviste Republic of Gamers (ROG) cu noile modele Formula si III GENE.

Acestea integreaza chipset-ul Intel si se adreseaza pasionatilor de gaming, oferind facilitati pentru imbunatatirea experientelor de joc si de overclockin.

Caracteristici

Modelul Maximus III Formula de format ATX este destinat celor care vor sa ruleze rapid noile versiuni, urmarind platformele cu performante extensibile, apeland frecvent la overclocking pentru obtinerea unor specificatii de varf.

Maximus III GENE, ce adopta dimensiunile mATX, satisface cerintele celor care urmaresc modificarea carcaselor, incadrarea intr-un anumit buget sau care prefera unitatile PC de format mai mic, dar cat mai puternice.

Seria de placi Asus Maximus III ofera performante fara bariere si facilitati specifice gaming-ului si integreaza componente de cea mai buna calitate si tehnologii de varf oferite de platformele cu chipset P55 .

Jocul pe primul loc


GameFirst este un instrument de prioritizare a traficului, cu ajutorul caruia jucatorii online pot decide modul de folosire a latimii de banda de catre aplicatiile executate simultan. Astfel, ei vor putea realiza diverse activitati online, sa transfere fisiere si sa comunice prin mesageria instantanee, în cu derularea unui joc online in conditiile unei latente imbunatatite. C

Utilizand o configuratie de tip dual channel, Speeding HDD poate dubla ratele de transfer, reducand durata de incarcare a jocurilor si timpii de acces. Pentru a beneficia de aceasta facilitate , utilizatorii trebuie sa conecteze doua hard disk-uri folosind cei conectori speciali SATA, evidentiati cu rosu pe placile de baza Maximus III. Unitatile vor fi configurate în mod automat, nefiind nevoie de vreo modificare manuala.

Prin SupremeFX X-Fi, noile platforme Asus ofera suport pentru functii Creative, precum EAX, CMSS3D si Crystalizer, toate acestea imbunatatind experienta audio, indiferent ca ar fi vorba de jocuri, filme sau de muzica. Totodata, SupremeFX X-Fi ofera suport pentru redarea mediilor Blu-ray.

Overclocking

Seria Maximus III ofera o interfata pentru overclocking, intitulata ROG Connect. Aceasta permite utilizatorilor sa se conecteze la platforma de pe un alt calculator, folosind interfata integrata iROG. Astfel, jucatorii isi vor putea tuna configuratia hardware în timp real, controlând aplicatia RC TweakIt rulata de pe un laptop sau netbook conectat printr-un cablu USB.

Rezultatele overclocking-ului vor fi sesizabile chiar în timpul rularii jocului, întreaga operatiune semanând cu verificarea unei masini de curse de catre inginerul de la standuri. Aplicatia RC TweakIt ofera acces direct la setarile din BIOS-ul placii de baza, permitand vizualizarea tuturor parametrilor pe ecranul portabilului chiar in timpul procesului de boot.

Memoria poate constitui deseori sursa unor probleme cand vine vorba de gaming si overclocking. Seria ROG Maximus III ofera utilizatorilor un instrument de verificare a compatibilitatii memoriilor, care testeaza, corecteaza si ajusteaza automat parametrii de functionare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele