IT & C

#romania #notebook #laptop #ux #asus u

Asus prezinta o noua serie de laptopuri

Asus prezinta noua serie de laptopuri, "U", modele despre care reprezentantii companiei spun ca au fost inspirate din natura.

Portabilele ASUS U /UX au fost lansate in Romania in cadrul unei conferinte de presa organizate in Bucuresti, pe data de 26 mai 2009.

Accent pe functionalitate

Spre deosebire de multe alte portabile subtiri si usoare ale momentului, noile modele ASUS U nu fac niciun compromis in privinta functionalitatii. Dincolo de profilul subtire si de greutatea redusa, modelele vin cu suportul procesoarelor Intel ULV si Core2 Duo .

Pentru fanii multimedia, laptopurile din seria U vor reda imagini clare prin intermediul unor ecrane panoramice, cu iluminare prin tehnologie LED, eficiente din punct de vedere energetic. Acestea sunt puse in valoare de placa video NVIDIA GeForce G 105M, care ofera o grafica foarte buna, o claritate deosebita si o mobilitate fara efort.

Alte detalii

Seria ASUS U este echipata cu difuzoare Altec Lansing cu tehnologie SRS Premium Sound pentru reproducerea fidela a sunetului intr-un mod similar unui sistem "home theater".

Mai mult, laptopurile integreaza sistemul Express Gate, care le va permite utilizatorilor sa acceseze in doar cateva secunde de la pornire o gama larga de aplicatii, precum programe de mesagerie instant, un utilitar multimedia sau un navigator pe internet.

Seria U integreaza tehnologia AI Light, care adapteaza luminozitatea ecranului in functie de un senzor, si ilumineaza pad -ul interactiv si tastatura pentru a asigura confortul vizual si simplificarea operarii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele