IT & C

#wi-fi #media player #asus o!play air

Asus O!Play Air, media player-ul HD cu conexiune Wi-Fi

Asus a lansat noul media player O!Play Air HDP-R3 HD cu ajutorul caruia utilizatorii pot accesa prin intermediul retelei wireless continutul digital de pe diverse surse de stocare.

O!Play Air HDP-R3 poate reda o larga varietate de fisiere audio, foto si video HD de pe PC-uri, dispozitive de stocare in retea, carduri de memorie si de pe alte aparate conectate prin interfetele USB sau eSATA .

Asus O!Play

Dispozitivul O!Play Air HDP-R3 mosteneste de la predecesorul sau O!Play HDP-R1 facilitatile premium privind redarea High Definition si suportul pentru numeroase tipuri de fisiere. Printre formatele suportate se numara MPEG1/2/4, H.264, VC-1 si RMVB (Real Media Variable Bitrate). In plus, media player-ul decodeaza materialele digitale 1080p Full High Definition.

Noul model merge mai departe si include noi posibilitati de accesare convenabila a materialelor digitale prin intermediul retelei fara fir sau citind direct de pe cardurile de memorie. Media player-ul HD beneficiaza de suport Wi-Fi si integreaza un cititor de carduri (CompactFlash, Secure Digital, MMC, Memory Stick , Memory Stick Duo).

Datorita suportului pentru standardul 802.11n, O!Play Air HDP-R3 va putea sustine transferurile wireless stabile si rapide de pana la 600 Mbps. In plus, media player-ul simplifica partajarea fisierelor multimedia de pe PC-uri cu ajutorul aplicatiei O!Link in vederea redarii lor direct pe ecranul televizorului din sufragerie .

Transfer rapid

Materialele HD pot oferi imagini impresionante, dar pentru obtinerea cadrelor perfecte este nevoie de o latime de banda mare. Folosind cea mai noua interfata eSATA, O!Play Air HDP-R3 ofera utilizatorilor un transfer de pana la sase ori mai rapid comparativ cu cel prin USB 2.0, eliminand intarziereile de redare a continutului HD. De asemenea, O!Play Air HDP-R3 poate fi conectat la reteaua cu fir.

O!Play Air HDP-R3 este primul media player HD care ofera functia "music shuffle" prin actionarea unui buton dedicat de pe telecomanda. Prin activarea acestuia, toate fisierele audio disponibile vor fi selectate pentru a putea fi redate in mod aleator, fara a mai fi nevoie de importarea lor manuala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele