IT & C

#asus #portal #advantage #platforma online

Asus lanseaza un portal pentru partenerii din Romania

online a unui nou program de fidelizare destinat partenerilor locali si ofera resurse de marketing si training online.

Pentru Romania
 

Partenerii vor descoperi beneficiile suplimentare ale comercializarii in mod curent a produselor Asus . Prin intermediul programului "Puncte Bonus:, achizitiile de la distribuitorii autorizati sunt recompensate cu puncte ce pot fi folosite la randul lor pentru achizitionarea de cadouri exclusive.

"Increderea si sustinerea reciproca sunt aspecte importante pentru o relatie de afaceri. De aceea, Asus vine in intampinarea partenerilor sai cu resurse de marketing si informatii utile, training online si programe de fidelizare. Portalul Asus online de calitate. Sectiunea "Produse si Marketing" cuprinde o librarie bogata de materiale specializate, de la sigle de produs pana la fotografii de ansamblu sau de detaliu ale produselor si bannere online.

Pe noul portal, Asus ofera si o sectiune de cursuri online destinate partenerilor pentru ca acestia sa poata cunoaste mai bine produsele Asus si beneficiile oferite, comparativ cu alte echipamente concurente. Fiecare curs este insotit de un test optional, care permite pe langa verificarea acuratetei informatiilor retinute, acumularea de puncte suplimentare in programul "Puncte Bonus".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele