IT & C

#wireless #router #configurare #asus #adsl

Asus lanseaza routerul wireless all-in-one

Asus lanseaza routerul wireless all -in-one RT-N13U, cu suport pentru partajarea imprimantei in retea.
 
Routerul este usor de folosit, suporta viteze de lucru superioare in cadrul retelei si faciliteaza partajarea imprimantelor.

Interfata

Interfata EZ UI permite configurarea rapida a dispozitivului si administrarea facila a retelelor, a imprimantelor si a scanerelor conectate. Totodata, aceasta permite depanarea eventualelor probleme, partajarea de documente si de materiale multimedia, precum si prioritizarea traficului in retea, dupa preferintele utilizatorilor.

Datorita diverselor optiuni de conectare, Asus RT-N13U poate sustine descarcarile via Internet 24 de ore din 24, 7 zile din 7, chiar si atunci când calculatoarele sunt oprite. Routerul se poate integra in orice spatiu de lucru, datorita unui design modern, simplu, care mascheaza antena interna.

Configurare

Asus RT-N13U include interfata grafica EZ UI, care ofera un mod intuitiv de instalare si de administrare a imprimantelor si a celorlalte resurse din retea. Aplicatia Asus cuprinde EZ All-in-One Printer, QIS, Ai Disk, Dr.Surf, EZ QoS si Network Map.

EZ All-in-One Printer permite mai multor utilizatori sa partajeze imprimantele si scanerele in absenta unui server dedicat . Activitatea in birou poate deveni mai eficienta datorita tratarii simultane a mai multor cereri de tiparire.

QIS (Quick Internet Setup) faciliteaza conectarea dispozitivului la Internet in doar trei pasi. Ai Disk le permite utilizatorilor sa configureze la fel de usor un server de fisiere, acasa sau la birou. Dr. Surf diagnosticheaza in timp real situatiile ce solicita vreo depanare si ghideaza modul de rezolvare al acestora.

EZ QoS este utilitarul care prioritizeaza traficul in retea stabilind latimile de banda pentru diverse aplicatii in vederea functionarii optime. Network Map furnizeaza informatii complete privind activitatea retelei, simplificand monitorizarea acesteia.

Configurare prin EZ Switch

Asus RT-N13U pune la dispozitia utilizatorilor interfata EZ switch care ofera trei moduri de lucru conform cerintele de retea. Daca se urmareste configurarea acasa a unei retele ADSL, se va selecta functionarea ca router. Daca se doreste utilizarea conexiunii wireless, EZ Switch va fi activat in modul repeater. In cazul operarii alaturi de alt router, se poate selecta modul AP pentru dispozitivul RT-N13U, fapt ce le va permite partajarea aceleiasi retelei.

Designul constituie o alta inovatie a routerului Asus RT-N13U. Antena interna ofera o acoperire mai larga fata de una externa. Mai mult, datorita izolarii mai bune a antenei, utilizatorii vor putea obtine o conectivitate superioara si o receptie clara pentru performante deosebite. Aspectul exterior modern plaseaza Asus RT-N13U in decorului oricarui birou sau locuinte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele