IT & C

#asus #intel ivy bridge #Asus G75VW-AS71 #laptop asus

Asus G75VW-AS71, primul laptop cu Intel Ivy Bridge

Asus este primul producator care lanseaza un laptop cu un procesor din noua serie Intel Ivy Bridge. Asus G75VW-AS71 este un laptop de gaming puternic, la un pret pe masura.

Asus G75VW-AS71, noul laptop de gaming Asus, foloseste un procesor Intel Core i7-3610QM si este destinat cumparatorilor care sunt dispusi sa accepte compromisuri legate de grosime (5,2 cm), greutate (4,5 kg) sau autonomia bateriei pentru un laptop puternic.

Primul laptop cu Intel Ivy Bridge are 12GG de memorie RAM si spatiu de stocare de 1,5TB, placa grafica Nvidia GeForce GTX 660M, alaturi de mai multe porturi USB 3.0 si Thunderbolt.

Mai scump ca cele mai multe laptop-uri, Asus G75VW-AS71 nu se numara printre cele mai scumpe laptop-uri de gaming, dar nici nu ofera cea mai mare putere de calcul disponibila, potrivit CNET.com. Noul Asus, primul laptop cu Intel Ivy Bridge costa 1499 dolari pe Amazon.com.

Sursa foto : Laptopsoft.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele