IT & C

#designo #asus #lcd #monitor

Asus Designo, noi monitoare LCD ultra-subtiri

Asus a prezentat Designo MS, cea mai noua serie de monitoare LCD , care reuneste cinci modele ultra-subtiri: MS246, 236, 227, 226 si 202.

Designul urmeaza un concept binar, integrand o serie de elemente contrastante, precum numerele 1 si 0, liniile drepte si cercurile, negrul si albul.

Caracterisitici Designo

Suportul de sustinere este in forma de inel si utilizeaza tehnologia Ergo-Fit, permite utilizatorilor sa incline ecranul foarte simplu, doar cu ajutorul unui deget. Monitorul ultra-subtire are un profil de doar 16,5 mm.

Aspectul ergonomic al seriei Designo MS plaseaza ecranul la nivelul privirii, pentru o operare confortabila si productiva in situatia utilizarii ca monitor secundar, alaturi de un notebook.

Noile produse redau imagini clare la rezolutie Full HD 1080p, cu o rata de contrast dinamic de 50.000:1, avand un timp de raspuns de 2 ms. Totodata, monitoarele integreaza tehnologia Asus Splendid Video Intelligence si optimizeaza consumul de energie cu 40%.

Monitoare "eco"

Seria Designo MS are specificatii tehnice superioare, oferind rezolutie Full HD 1080p si o interfata HDMI pentru redarea divertismentului de calitate de pe mediile Blu-ray sau de pe consolele de jocuri.

Produsele lansate sunt mai prietenoase cu mediul inconjurator, designul lor continand cu 50% mai putine materiale daunatoare naturii, iar consumul de energie este redus cu 40%, astfel utilizatorii isi vor putea diminua valoarea facturilor de electricitate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele