IT & C

#asus #bravo220 #placa video #eco

Asus Bravo220, placa video eco

Asus a lansat placa video Bravo220 , o solutie grafica echilibrata care este capabila sa sustina un computer destinat divertismentului digital la domiciliu.

Totodata, modelul Bravo220 dezvolta performante grafice avansate fara a dauna mediului incojurator.

Economie de energie de 21% si racire silentioasa

Placa Bravo220 a fost proiectata pe principiul economisirii resurselor energetice. Constructia sistemului de racire permite obtinerea echilibrului intre operarea cu un consum redus de energie si atingerea unor performante necompromise in rularea aplicatiilor multimedia. Astfel, produsul economiseste 21% din energia necesara altor modele concurente de pe piata.

Totodata, solutia de racire permite functionarea silentioasa, la zero decibeli, nefiind nevoie de ventilatoare. In schimb, Bravo220 foloseste niste radiatoare supradimensionate si materiale speciale pentru a asigura disiparea rapida a caldurii si longevitatea componentelor, fara a mai apela la racirea activa recunoscuta pentru consumul mare de energie.

Placa video Bravo220 integreaza un scut de protectie EMI, care reduce nivelul de radiatii si protejeaza utilizatorii si componentele PC. De asemenea, o siguranta pe alimentare garanteaza exploatarea de lunga durata a produsului, care va putea depasi cu brio situatiile periculoase privind tensiunile fluctuante.

Divertismentul vizual imbunatatit

Bravo220 functioneaza in tandem cu tehnologia exclusivista Asus Splendid Plus, care reprezinta o suita de aplicatii pentru inbunatatirea inteligenta a calitatii imaginilor.  Splendid Plus optimizeaza redarea materialelor video, reactionand la conditiile ambientale atunci cand regleaza automat luminozitatea, culoarea si rata de contrast.

Placa video mai dispune de Bravo Media Center, deoarece modelul constituie motorul unui sistem PC pentru divertisment. In acest sens, Asus a dezvoltat Bravo Media Center, o interfata intuitiva care permite accesul rapid la fiecare facilitate a placii video. Majoritatea functiilor vor putea fi apelate si de la distanta, cu ajutorul unei telecomenzi incluse in pachetul produsului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele