IT & C

#asus #ares #placa video #gameri

Asus Ares - noua placa video pentru gameri

Noua placa video Asus Ares , care face parte din seria ROG (Republic of Gamers), a fost realizata pentru a creste puterea prin ajustari si o paleta larga de facilitati.

Seria ROG constituie o clasa de produse destinate gamerilor, traditie ce a inceput cu modelul Mars, o placa video cu doua GPU-uri supratactate si un potential grafic in exces, montat intr-o carcasa aparte.

Placa video puternica

Placa video Asus Ares dispune de doua nuclee Radeon HD5870 tactate la 850 MHz. Acestea sunt optimizate sa lucreze in tandem pentru a oferi o performanta cu 32% mai mare comparativ cu placa de referinta. Designul faciliteaza puterea de procesare a modelului.

Ares are 3200 de procesoare de flux si o capacitate de 4 GB de memorie GDDR5 la frecventa de 1,2 GHz. Aceste caracteristici permit rularea celor mai solicitante aplicatii grafice, fiind dorite la unison de entuziasti si de pasionatii de jocuri. Ares mai ofera posibilitati extinse de overclocking.

Fara zgomot

In ciuda puterii pe care o poate dezvolta, placa video functioneaza silentios si la temperaturi scazute. Aceasta are o solutie de racire speciala care impreuna cu un ventilator cu diametrul de 100 mm absoarbe de 6 ori mai mult aer fata de specificatiile standard. Asus Ares beneficiaza de doua heat-sink-uri supradimensionate, fabricate integral din cupru si avand o grosime a bazei de 8 mm.

Prin urmare, placa video Ares isi va mentine temperatura scazuta, iar functionarea placii este cat se poate de silentioasa, datorita sincronizarii paletelor ventilatorului si a echilibrarii perfecte a rotorului pentru eliminarea vibratiilor. Placa video soseste intr-un pachet futuristic, iar Ares va fi disponibil si intr-o editie speciala .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele