IT & C

#perna #muzica #player muzical

Asculta muzica preferata prin perna

Iti place sa adormi ascultand muzica preferata, dar nu agreezi faptul ca la un moment dat tot trebuie sa te ridici si sa inchizi PC-ul? Poate e mai usor cu un player muzical si castile in urechi , nu? Posibil, dar nu si lipsit de probleme. Acest obicei ar putea duce la ruperea firului sau la un somn incomod si dureri de urechi din cauza castilor.

Se pare ca japonezii au gasit solutia perfecta pentru aceasta problema si ea se numeste "Quickly Sleep! Sound Pillow!". Aceasta este o perna care poate fi conectata la player-ul muzical si capabila sa redea muzica favorita in timp ce tu dormi.

Modelul este echipat un un slot standard de 3,5 mm, un cablu de aproape 4 m si are are dimensiuni de 600 x 400 x 200 mm. "Quickly Sleep! Sound Pillow!" are o greutate de aproape 400 de grame si este confectionata din bumbac si polistiren .

Din pacate, pentru moment perna muzicala este disponibila doar pe piata nipona la un pret de aproximativ 60 USD. Site-ul sirobako.com va trimite perna peste tot in Tara Soarelui Rasare, dar nu se stie cand va face disponinibil modelul si in alte tari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele