IT & C

Artisti romani si internationali, rezervati on-line

Cu un simplu click, Andra, Iris, Loredana, Phoenix, Holograf si de ce nu, Madonna, daca nu are ceva in program, poate sa vina la petrecerea dvs.

La inceputul anului 2005, in premiera la noi, au inceput sa se practice rezervarile de artisti si trupe on-line .
"Initial, tinerii, descoperind site-ul www.impresaronline.ro, au vrut sa vada daca functioneaza si i-au solicitat pe Michael Jackson sau Ricky Martin .

Spre surpriza noastra placuta, aceste "teste" nu au durat foarte mult si curand am inceput sa primim si cereri serioase", ne-a spus, Anca Lupes, partenera in firma care a initiat acest proiect. Cele mai importante atuuri ale ImpresarOnline sunt doua: este accesibil absolut oricui si utilizarea este foarte simpla. Primul pas consta in completarea unui formular.
Unul dintre reprezentantii firmei primeste cererea direct pe telefonul mobil. "Ca eficienta este foarte bun. In cateva ore, persoana care ne-a contactat primeste un raspuns in scris sau telefonic", mai spune Anca Lupes. Apoi, incep verificarile (daca toate datele prezentate sunt corecte, iar persoana este serioasa). Acest procedeu va scapa de multe batai de cap, de telefoanele in zadar si de intrebarea "Cum dau de respectivul artist?". Pot fi contactati artisti de oriunde, in functie de pretul oferit. Nume din muzica internationala, apreciate si de succes in urma cu 20-30 de ani, concerteaza si pe cateva mii de euro (de la 3.000 pana la 10.000 de euro). Nu va inchipuiti ca ii aduceti in Romania pe acesti bani pe Phil Collins sau Michael Bolton .
Daca vreti un artist "la moda" trebuie sa va pregatiti cu sume care ating sau depasesc 1 milion de euro. Artistii autohtoni, in functie de eveniment, canta pe sume de la cateva sute si o mie sau doua de euro (underground) pana la maximum 10.000 de euro (pop-rock). Tot on-line se pot rezerva si echipamente complete de spectacol. Pentru un eveniment de club vorbim de cateva sute de euro, iar pentru stadionul national , de cateva zeci si chiar peste 100.000 de euro.

Anca Lupes precizeaza ca, "in general, cererile on-line cele mai frecvente sunt pentru evenimente mai mici, nunti, baluri, petreceri private , organizate de persoane care nu se ocupa frecvent de asta". Cu inceputuri promitatoare, piata de impresariat on-line are in fata un "viitor luminos", mai ales daca ne gandim la viteza cu care creste numarul internautilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele