IT & C

#ati #artic cooling #sapphire #cooler

Arctic Cooling si Sapphire fac echipa

Sapphire Technology isi echipeaza doua dintre noile linii de produse cu solutii de racire exclusive foarte silentioase create special de catre producatorul elvetian Arctic Cooling.

Noul cooler cunoscut sub numele de Accelero L7 a fost dezvoltat intr-un proiect OEM de catre Arctic Cooling exclusiv pentru Sapphire. Este deja folosit pe nou lansatul sapphire hd 4770 si pe cea mai recenta versiune a Sapphire HD 4670.

Caracteristici L7

Accelero L7 a fost proiectat in forma de piatra pretioasa in concordanta cu marca Sapphire. Ca si celalalte produse Arctic Cooling, Accelero L7 a fost dezvoltat folosind cele mai performante software-uri de analiza a fluidelor si numeroase simulari, ceea ce garanteaza un management termic eficient si silentios tot timpul.

Radiatorul optimizat vine cu o componenta termica preinstalata ARCTIC MX-2. TIM ofera legatura perfecta intre miez si radiator, ceea ce spore?te capacitatea de r?cire per total.

De asemenea, cooler-ul prezinta un maner de ventilator patentat si un rotor silentios al ventilatorului de 92 mm PWM, obtinand un curent puternic de aer la o viteza redusa a ventilatorului, astfel caldura miezului este disipata eficient de la radiator si ventilator, lucru care face ca Accelero L7 sa fie o solutie de racire pentru cardurile grafice Sapphire HD 4770 si Sapphire HD 4670.

Accelero L7 este proiectat cu un concept acustic excelent. Frecarea rotatie este puternic redusa de un rulment dinamic fluid. Impreuna cu functia PWM, cooler-ul ofera racire silentioasa tot timpul, ajungand la doar 0,4 sone(16dB) la capacitate maxima.

Placi grafice + cooler

Placa grafica Sapphire HD 4770 a fost prima din clasa sa care a folosit memorie GDDR5 si a fost bazata pe primul GPU construit vreodata cu tehnologia de 40 nm. Noul model este un design original Sapphire bazat pe acelasi GPU si coolerul special construit construit exclusiv pentru acest produs de Arctic Cooling. Noul Sapphire HD 4770 prezinta de asemenea conexiuni HDMI, VGA si DVI pe partea din spate oferind compatibilitatea cu o gama mai larga de afisaje fara a folosi adaptori.

Sapphire HD 4770 se foloseste de arhitecturile grafice puternice de la divizia ATI din cadrul AMD, incorporand unitati multi-purpose de procesare a datelor si arhitectura a memoriei imbunatatita. Cu ajutorul a 640 de procesoare de date, de doua ori mai multe decat generatia anterioara de placi video din gama de mijloc si o viteza de clock de 750 MHz, impreuna cu 512 MB de memorie GDDR5 cloackata la 800 MHz (3200 MHz efectivi), Sapphire HD 4770 prezinta performante foarte bune pentru gaming sau editare imagine la un pret mid-range.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele