IT & C

#mouse #mac #imac #apple

Apple prezinta noile iMac-uri, notebook-uri Mac si "mouse-ul magic"

Compania americana Apple anunta lansarea a noi produse, fanii urmand sa aiba la dispozitie noi sisteme iMac , notebook-uri Mac si un nou mouse.

Din pacate preturile pentru noile modele nu s-au schimbat cu mult fata de sistemele precedente.

iMac-uri de 21 si 27 inch

Noile sisteme iMac vor fi disponibile cu display-uri de 21 de inch si de 27 de inch si un nou set de specificatii tehnice . Ambele variante vor avea versiuni "entry-level" si "high-end".

iMac-ul "entry-level" de 21,5 inch vine echipat cu un procesor Intel Core 2 Duo de 3,06 GHz, memorie de 4 GB care se poate mari la 16 GB, HDD de 500 GB, placa grafica nVidia GeForce 9400M, sloturi USB, SD card reader, camera web si conectivitate AirPort Extreme 802.11n wireless network si Bluetooth 2.1+EDR. Modelul costa 1.199 USD.

Versiunea "high-end" de iMac de 21,5 inch are aceleasi specificatii tehnice, diferenta constand in HDD-ul care in cazul acestuia este de 1 TB si pretul care sare la 1.499 USD.

iMac-urile de 27 de inch vin in doua versiuni cu aceleasi specificatii tehnice ca iMac-ul "high-end" de 21,5 inch. Diferentele intre cele doua modele consta in procesor, versiunea de 27 inch "entry-level" are un Intel Core 2 Duo de 3,06 GHz, iar pretul intregului dispozitiv este de 1.699 USD. iMac-ul de 27 de inch "high-end", are un procesor Intel Core i5 quad-core de 2,66 GHz, iar modelul costa 1.999 USD.

Notebook-uri noi si un nou mouse


Noile modele vin cu un upgrade al specificatiilor tehnice si cu o schimbare de carcasa. In loc de aluminiu, noile Mac-uri au carcasa de plastic. Altfel, modelele vin dotate cu ecran de 13 inch, procesor Intel Core 2 Duo de 2,26 GHz, memorie de 2 GB, placa grafica nVidia 9400M si HDD de 250 GB, toate la pretul de 999 USD.

Impreuna cu noile dispozitive, Apple prezinta si Magic Mouse, un mouse aparent normal care nu mai are butoane, dar va raspunde comenzilor prin efectuarea de gesturi. Utilizatorul il va folosi asemenea unui mouse normal, efectuand aceleasi miscari de stanga/dreapta, sus/jos, dar prin gesturi. Mouse Magic costa 69 USD. In prezent nu se stie cand noile produse Apple vor ajunge si pe piata autohtona.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele