IT & C

# os x lion #apple #os x 10.8 moutain lion

Apple lanseaza OS X 10.8 Mountain Lion

Cea mai noua versiune a sistemului de operare OS X este lansata de Apple in Mac App Store in data de 25 iulie. OS X 10.8 Mountain Lion include noi optiuni preluate din Apple iOS si nu este compatibil cu toate Mac-urile.

Noul OS X Mountain Lion aduce imbunatatiri de performanta bazate pe folosirea placilor grafice, alaturi de functii noi inspirate de sistemul de operare mobil iOS.

Utilizatorii care vor sa faca upgrade-ul la noul sistem de operare Apple, ce costa 19,99 dolari, sunt sfatuiti sa aiba instalata fie cea mai noua versiune de OS X Lion, fie OS X Snow Leopard (10.6.8), potrivit Electronista.com.

Apple a anuntat pe site-ul oficial lista de computere compatibile cu noul sistem de operare OS X Mountain Lion: iMac produs cel mai devreme in vara lui 2007, MacBook produs cel mai devreme la finalul lui 2008 sau inceputul lui 2009, MacBook Air produs de la finalul lui 2008, Mac Pro de la inceputul lui 2008 si Mac mini si Xserve de la inceputul lui 2009.

Foto: BGR.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele