IT & C

#apple #interdictie #hacker

Apple interzice accesul a doi hackeri in App Store

Unul dintre cele mai curioase cazuri de la ora actuala este faptul ca Apple a aplicat o interdictie pentru doi hackeri.

Se pare ca cei doi s-au ales ID-ul Apple blocat din motive de securitate.

Pe Twitter


Sherif Hashim, unul dintre cei doi hackeri si-a anuntat patania pe contul propriu de Twitter. Cel de al doilea hacker al carui nume nu este cunoscut, dar care poarta porecla de iH8sn0w a confirmat faptul ca si lui i-a fost interzis accestul in magazinul virtual Apple.

Sherif Hashim "lucra" in prezent la o modalitate de a debloca cea mai noua versiunea a software-ului pentru iPhone, iar iH8sn0w este cunoscut pentru crearea unui tool de spargere ( jailbreaking ) a firmware -ului 3.1.3 pentru iPhone-uri, aplicatie denumita Sn0wbreeze.

Apple la atac

Totusi, detaliile nu sunt clare deaorece in cele mai recente mesaje pe Twitter, Hashim a declarat ca pana si un alt user pe care l-a creat cu ajutorul cardului de credit al sotiei lui a fost blocat din magazinul Apple.

Pe de alta parte cei de la Apple ar fi putut intradevar bloca accesul celor doi, reprezentantii companiei americane declarand in repetate randuri ca software-urile sau aplicatiile de tip "jailbreaking" sunt interzise, iar cei reponsabili de acestea vor fi pedepsiti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele