IT & C

#android market #android #aplicatii android

Aplicatiile din Android Market pot avea acum pana la 4GB

Google a decis cresterea limitei de marime a aplicatiilor din Android Market , de la 50MB la 4GB, veste buna pentru dezvoltatori si pentru utilizatori.

Pana acum, utilizatorii nu stiau exact marimea unei aplicatii cumparata din Android Market , deoarece multi dezvoltatori ofereau pachete de download suplimentare , de pe serverul propriu, pentru a ocoli limita de 50MB, impusa de Google.

De acum inainte, compania va prezenta in Android Market adevarata marime a aplicatiei si va oferi doua fisiere suplimentare de 2GB fiecare pe serverele proprii pentru aplicatiile mari, scrie GSMArena.com.

Noua strategie Google ar putea usura si procesul de update pentru aplicatii cumparate din Android Market pentru smartphone sau tableta. Unul dintre cele doua fisiere poate fi dedicat update-urilor, astfel incat utilizatorul nu va fi nevoit sa descarce din nou toata aplicatia pentru un update mic.

Sursa foto: Market.android.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului