IT & C

AOL face angajari in Bangalore

In luna decembrie 2003, AOL a inceput procesul de recrutare pentru ingineri software din India, in speranta ca acestia sunt bine pregatiti si Mai ieftini decat in Statele Unite.

AOL a angajat deja 12 ingineri si va continua sa angajeze pana la 50 in urmatoarele luni, a declarat un purtator de cuvant al companiei.
Bangalore este considerat un punct fierbinte, unde multe companii din domeniul tehnologic isi stabilesc pucte de dezvoltare software . Orasul s-a dezvoltat din punct de vedere economic foarte mult, datorita acestor companii, care apeleaza la forta sa de munca pentru a-si scadea costurile.

Utilizarea unei forte de munca calificate in regim de outsourcing a ridicat controverse si numeroase dezbateri politice in SUA. Efectele economice ale outsourcing-ului offshore sunt variate, unii le considera benefice pentru afaceri, in timp ce altii sunt de parare ca ar putea afecta economia nationala.
Companii precum Hewlett-Pakard, Oracle, Yahoo si Google si-au deschis deja, sau intentioneaza sa-si deschida birouri in India.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele