IT & C

Antena 3 este pe cablu

Antena 3 este noul canal de stiri introdus in pachetul de baza al RCS, UPC si Astral. In toate cele trei cazuri, Antena 3 este un program inclus in pachetul de baza, companiile nesolicitind abonatilor un tarif suplimentar pentru receptionarea acestui canal.

Grupajele de stiri sint cuprinse in grila Antena 3 din ora in ora, la fix. In afara stirilor prezentate succint, grila include jurnale ample, programate la momente importante ale zilei. Jurnalele de seara si de noapte sint prezentate in timpul saptaminii de Vlad Petreanu si Mihai Gadea. Maria Coman este gazda jurnalelor mari din weekend.

Formatul Stirilor Antena 3 se bazeaza in primul rind pe relevanta. Stirea de interes imediat beneficiaza la Antena 3 atit de plasarea in context ( legatura cu informatii anterioare pe aceeasi tema ) cit si de analiza eventualelor efecte. Altfel spus, informatii ale caror perspective prezinta interes pentru public.

Productiile romanesti pe care Antena 3 le propune publicului pentru primul sezon de emisie sint gindite intr-o legatura bine definita cu formatul stirilor. Dana Deac asigura agenda zilei cu programul matinal Cafeaua cu sare, in care elementele cele mai importante ale zilei precedente dau tonul orelor ce urmeaza. Stirea zilei este talk-show-ul realizat de Gabriela Vrinceanu Firea, care pune in dezbatere in fiecare seara, de luni pina vineri, cel mai important subiect tratat in jurnale. Informatiile economice sint adunate de Bizbazar, realizat de Moise Guran. VDTV, prezentata de Silvia Ionita , analizeaza cele mai importante subiecte ale vietii mondene.

Antena 3 difuzeaza si o serie de programe cu un succes international demonstrat. Tonight Show cu Jay Leno si Top Gear sint doua dintre cele mai importante titluri din acest segment. Abordind, in majoritate, genul documentar, restul programelor propun telespectatorilor subiecte variate, de la istorie la viata celebritatilor, de la jurnale de calatorie la inovatii de ultima ora ale tehnicii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele