IT & C

#amd computer #mac mini #pc mini #amd livebox

AMD pregateste un mini PC: AMD LiveBox

PC-urile mini par sa devina una dintre tendintele anului 2012, iar AMD nu vrea sa ramana in urma. Compania lanseaza AMD LiveBox, un mini desktop ce include chiar si un slot pentru card SIM.

Dupa succesul Mac Mini, tot mai multe companii descopera ca exista cumparatori pentru mini desktop-uri. AMD LiveBox nu impresioneaza prin specificatii, dar va avea probabil un pret redus.

Procesorul folosit de AMD LiveBox este un AMD Fusion C-60 APU la 1GHz, cu 1 GB de memorie RAM si componente grafice Radeon 6200, potrivit Geek.com.

AMD LiveBox include doua porturi USB, gigabit Ethernet, este compatibil cu Bluetooth 4.0 si are port HDMI. Spatiul de stocare este de numai 64GB SSD.

Sistemul AMD LiveBox ofera video playback 1080p si o experienta rezonabila de gaming, dar spatiul mic necesar pentru stocarea lui si pretul mic vor fi probabil punctele de atractie principale.

Sursa foto: Engadget.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele