IT & C

#yukon #platforma #amd

AMD lanseaza platforme noi pentru notebook-uri

Noile platforme numite Yukon , sunt replica AMD pentru cele create de Intel , Atom.

Platforma AMD pentru notebook-uri ultra-subtiri asigura performante echilibrate cu suport pentru divertisment HD la preturi mai mici.

Ce stie Yukon

Yukon se bazeaza pe noul procesor AMD Athlon Neo, placa grafica   integrata ATI RadeonTM X1250 si optional o placa video dedicat? ATI Mobility Radeon HD 3410 1 oferind entertainment HD  pentru o noua categorie de notebook-uri.

Platforma AMD debuteaza odata cu lansarea notebook-ului ultra-subtire HP Pavilion dv2 Entertainment notebook PC, ce masoara mai putin de un inch in grosime si cantareste sub 1,8 kg. HP Pavilion dv2 dispune de un ecran LED BrightView de 12,1-inch diagonala, o tastatura comparabila cu una de dimensiuni normale, si optional o unitate optica externa cu suport Blu-ray.             

"In prezentarea platformei AMD pentru notebook-urile ultra-subtiri, AMD ofera performan?e PC echilibrate, ce includ optiuni grafice si video avansate pentru oferirea divertismentului HD, totul intr-un notebook ultraportabil, accesibil ca pret, care asigura consumatorilor o mobilitate fara compromisuri", a declarat Chris Cloran, vicepresedinte AMD, divizia de clienti.

Dorinta clientului

Odata cu dominarea si cresterea rapida a popularitatii notebook-urilor pe piata de PC-uri, multi consumatori s-au obisnuit sa fie productivi si atunci cand sunt in miscare, insa acum acestia se asteapta de la un notebook sa aibe o greutate mai redusa, un design stilat si mai compact care sa se potriveasca cu un stil de viata dinamic.

Totodata, consumatorii vor un notebook care sa ofere optiuni multimedia, precum vizualizarea si editarea fotografiilor, vizionarea filmelor si auditia de muzica. Realizata pentru utilizator, platforma AMD pentru notebook-urile ultra-subtiri ofera o noua optiune in alegera unui notebook ultraportabil, bogat în capabilitati media.

"Integrarea tehnologiei potrivite va permite companiilor sa dezvolte o noua categorie de notebook-uri ultra-subtiri, oferind consumatorilor valoarea pe care o cauta, intr-o economie globala dificila", a declarat Bob O'Donnell, vicepresedinte de program, Clients and Displays, IDC.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele