IT & C

#amd #athlon #procesor

AMD lanseaza noile procesoare Athlon II

AMD  anuntat lansarea noilor procesoare AMD Athlon II care ofera performante remarcabile si un consum redus de energie, asigurand un design modern si niveluri de pret atractive.

In plus fata de procesoarele cu consum standard de energie, familia completade procesoare AMD Athlon II asigura performante ridicate, procesoare dual-, triple- si quad-core cu consum redus de energie, ce intrunesc necesitatile curente ale utilizatorilor.

Procesoare "eco"

Aceasta varietate permite companiilor OEM si integratorilor de sisteme sa dezvolte solutii PC ce sunt adresate unei piete orientate tot mai mult catre eficienta energetica si design-uri inovative optimizate pentru Windows 7.1 .

Pe masura ce PC-urile devin tot mai accesibile, multe persoane investesc intr-un al doilea sau chiar al treilea computer ce joaca roluri specifice pentru fiecare membru al familiei. Cu un consum in crestere pentru continut multimedia cum ar fi fiaierele video si jocurile, Platformele Desktop Mainstream AMD asigura utilizatorilor o experienta vizuala imbunatatita.  

Solutiile desktop AMD, cu consum redus de energie, vin in ajutorul companiilor OEM de top, cum ar fi Acer, Dell, HP si Lenovo, pentru a crea PC-uri cu eficienta ridicata in consumul de putere, niveluri de zgomot si temperatura scazute, toate acestea incluse in dispozitive.

Bune pentru gaming

Familia de procesoare AMD Athlon II asigura utilizatorilor obisnuiti o valoare mult mai competitiva atunci cand vine vorba de productivitate , filme HD,  slideshow-uri si jocuri 3D.

Procesorul AMD Athlon II X2 240e se comporta cu pana la 70% mai bine in testele media si de divertisment si ofera o economie de costuri de peste 40 USD  in comparatie cu modelele rivale, permitand utilizarea unei game unice de carcase All-in-One si de dimensiuni reduse.

Datorita nucleelor aditionale, procesorul AMD Athlon II X3 435 asigura o reducere a costurilor de peste 100 USD , livrand cu pana la 75% mai multe performante media si de divertisment, in comparatie cu un procesor Intel Core 2 Duo E8500.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele