IT & C

#placa video #gaming #ati radeon #amd

AMD ATI Radeon HD 5970, placa grafica pentru gaming extrem

AMD anunta aparitia noului model ATI Radeon HD 5970, una dintre cele mai rapide si puternice placi video de la ora actuala.

Noul model se alatura unei liste de placi grafice, din ce in ce mai mare, care suporta pe deplin Microsoft DirectX 11 si tehnologia ATI Eyefinity multi-display.

Pentru gaming

Conceputa sa ruleze cele mai performante jocuri PC, la rezolutii si setari de imagine ultra-high, modelul ATI Radeon HD 5970 are un potential de overclocking extins, oferind acces la fiecare bit de putere pe care placa il poate oferi, prin intermediul tehnologiei ATI Overdrive.

Capabilitatile record de overclocking  aduc in prim plan tehnologia platformei Dragon in special pentru utilizatori ce vor un control absolut la optimizarea performantelor. Capabilitatile de neegalat in materie de overclocking a modelului ATI Radeon HD 5970 sunt posibile datorita design-ului unic, ce integreaza tehnologii avansate de racire ce asigura un potential fantastic pentru overclocking la utilizarea tehnologiei ATI Overdrive.

Putere


Placile grafice ATI Radeon HD 5970 ofera aproape 5 TeraFLOPS in putere de procesare , asigurand obtinerea de performante superioare in cele mai noi jocuri DirectX 11, precum si in jocurile ce folosesc versiunile percedente de DirectX si OpenGL.

Datorita celui mai puternic procesor grafic din lume construit pe procesul tehnologic de 40nm, ce reuneste peste 3,200 procesoare de stream, pasionatii de jocuri se pot, de acum, bucura de noile aparitii DirectX11, precum BattleForge S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat, Battlefield Bad Company 2, DiRT 2, Aliens vs. Predator, update la The Lord of the Rings Online si update la Dungeons and Dragons Online.

Disponibilitate

Disponibila de acum prin retaileri si canalele de distributie, ATI Radeon HD 5970 se gaseste de astazi si in configuratia noilor modele Alienware Area-51, Area-51 ALX si PC-urile desktop Aurora.

ATI Radeon HD 5970 este suportata de o gama larga de integratori, incluzad ASK, Asus, Club 3D, Diamond, Gigabyte, High Tech, MSI, Sapphire, Tul/Power Color, Visiontek si XFX.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele