IT & C

#orange #iphone 4 #iphone #apple

Alte probleme descoperite la iPhone 4. In Romania pretul sare de 2000 de euro

Daca zilele trecute va prezentam 5 din cele mai mari probleme ale terminalului, pe langa celebra problema de retea pe care reprezentantii Nokia au ironizat-o pe blogul oficial al companiei, astazi suntem nevoiti sa marim lista si sa introducem noi defecte descoperite de clienti.

Potrivit publicatiei The New York Times, noul iPhone 4 intrerupe convorbiri, activeaza difuzorul si formeaza numere fara sa fie atins. Aceste probleme se datoreaza unui sensor defect , care, teoretic, ar trebui sa intrerupa alimentarea ecranului atunci cand telefonul este tinut la ureche. Din lista nu scapa nici camera foto , care, potrivit multor clienti, face fotografii ingalbenite.

 

iPhone 4 nu are nicio problema, au fost gresite cateva formule

 

Cei de la Apple au publicat recent pe site-ul companiei o scrisoare in care vine cu explicatii pentru unele dintre problemele terminalului: "Dupa o serie de investigatii am observat ca formula dupa care noi calculam puterea semnalului era total gresita. Formula noastra arata, in mod eronat, cu doua 'liniute' de semnal mai mult decat ar fi trebuit. De exemplu, cateodata pe ecran apareau patru liniute atunci cand de fapt ar fi trebuit sa fie doar doua", se arata in scrisoare, potrivit Adevarul.

 

Preturi pentru romani

 

In saptamanile urmatoare, telefonul Apple iPhone 4 este asteptat si pe piata autohtona. Acesta va fi oficial lansat de catre operatorul de telefonie mobila Orange in ambele variante de memorie interna, de 16 GB si de 32 GB.

Daca Orange nu a oferit inca lista de preturi, reteaua Altex a pus deja terminalul spre vanzare cu preturi cuprinse intre 8.699 lei (versiunea de 16 GB) si 10.249 lei (versiunea de 32 GB). Oficialii Altex spun ca diferenta de pret (de la 700 de dolari in Statele Unite la peste 2000 de euro in Romania) se datoreaza tarifelor mari impuse de distribuitori.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele