IT & C

#dr.pepper #solutii software #aldata

Altdata propune solutii software pentru companii de top

Aldata Solution, furnizor principal de solutii software pentru industria de retail, a anuntat parteneriate cu o serie de companii de top din intreaga lume.

Utilizand produsele software Aldata, companii precum Delhaize, Henderson Group si Dr. Pepper Snapple Group pot face fata schimbarilor din piata orientandu-se catre o singura platforma integrata a lanturilor de aprovizionare.

Cerere

Delhaize Belgia, unul dintre distribuitorul international de produse alimentare, a ales Apollo Designer Workstation - parte din suita Apollo Space Optimization - pentru a imbunatati performanta categoriei si performanta la raft. Aceasta investitie va permite Delhaize sa raspunda mai bine cererii clientului, sa imbunatateasca planificarea de inventar si sa livreze in mod eficient sortimente personalizate prin crearea de planograme centrate pe consumator, la nivel de magazin.

Apollo Designer Workstation este liderul de piata in automatizarea planificarii spatiului si este folosit de producatori si distribuitori din intreaga lume. Cu Designer Workstation, Delhaize va automatiza productia de planograme, permitand executarea consistenta si precisa a planificarii categoriilor si a lansarilor de produs la nivel de magazin, raft sau produs.

Alte companii

O alta companie importanta, Henderson Group - detinatorul francizelor Spar, Eurospar, Vivo si Vivoxtra in Irlanda de Nord - a ales Aldata pentru automatizarea reaprovizionarii magazinelor si administrarea inventarului in timp real, pentru a creste vanzarile si a reduce costurile.

Henderson Group, care distribuie produse alimentare in sectorul retail, va folosi initial solutia Aldata G.O.L.D. in magazinele proprii, cu intentia de a o implementa si in alte magazine. Folosind o reaprovizionare automatizata si PDA-uri pentru administrarea inventarului in timp real, Henderson Group se asteapta ca serviciile sale sa se imbunatateasca, ca urmare a unei mai mari disponibilitati a produselor, in acelasi timp permitandu-le sa realizeze mai putine inventare in lantul de aprovizionare, rezultand costuri mai mici.

De asemenea, una dintre cele mai mari companii de bauturi racoritoare din America, Dr. Pepper Snapple Group, a achizitionat Apollo Designer Workstation, Enterprise Version, urmatorul pas in cadrul Apollo Space Optimization, care le permite distribuitorilor si producatorilor sa imbunatateasca performanta categoriilor si prezenta la raft. Dr. Pepper Snapple Group va folosi Apollo Designer Workstation, Enterprise Version pentru a sprijini initiative centrate pe consumator, incepand cu cel mai mare distribuitor de produse alimentare din tara si cele peste 2000 de magazine pe care le detine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele