IT & C

Airbites Wireless este o companie internationala care ofera servicii de Internet mobil de mare viteza in patru tari din Europa Centrala si de Est.
In prezent, Air Bites poate oferi servicii de acces mobil la Internet la viteze broadband in conditii de maxima securitate si siguranta adresate in special utilizatorilor de tip SOHO (Small Office, Home Office) si persoanelor fizice (utilizatori casnici)

Pornind de la localuri publice, cafenele , holuri de hotel si locuri de intilnire pentru oamenii de afaceri, catre cartierele de locuit, WLAN (Wireless Local Area Network) in traducere retea locala fara fir , incepe sa fie din ce in ce mai populara si utilizata.

Probabil ca acesta este motivul pentru care se spune ca, cine a avut odata acces la o retea wireless, nu se va mai intoarce inapoi la cea fixata de cabluri. Mai ales ca si pretul componentelor necesare functionarii retelei fara fir sunt in continua descrestere.

Politica de dezvoltare a Air Bites se axeaza pe implementarea de retele WLAN (fara fire) utilizand tehnologia radio in banda de 2,4Ghz (ISM) si are in vedere acoperirea progresiva a orasului Bucuresti, avand si planuri de viitor de extindere in alte orase mari din tara.

Principalele caracteristici ale serviciului de internet furnizat de Air Bites sunt :

-Viteza de transfer a datelor pana la 1Mbps, 24/7

-Instalarea gratuita a echipamentelor

-Pretul unui abonament lunar 12 euro/luna

In viitor, odata cu dezvoltarea retelei compania va implementa si va oferi si servicii de VoIP, in prezent Skype fiind la indemana oricui are acces in Internet


Air Bites. Internet. Fara modem. Fara cablu TV. Fara fibra optica . Fara fir.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele