IT & C

#proces #samsung #apple #motorola #Facetime

Cine mai da in judecata Apple, de data asta pentru FaceTime

Apple are procese internationale cunoscute cu Samsung si Motorola, dispute pentru patente tehnologice, dar acum compania este data in judecata de o firma complet necunoscuta. Afla cine da in judecata Apple pentru FaceTime.

Intercarrier Communications, o firma americana din Texas, a dat in judecata Apple alaturi de alte companii tehnologice ca Broadsoft, Iris Wireless si Mobiweb pentru un patent utilizat in mesageria online.

Compania nu are nicio activitate in domeniul tehnologic si detine un singur patent, cel vizat de proces, despre care sustine ca este incalcat de serviciul FaceTime al Apple, scrie Electronista.com.

Serviciul FaceTime este disponibil pe Mac si pe gadgeturile mobile Apple: iPhone, iPad, iPod Touch. Analistii spun ca este putin probabil ca Apple sa cedeze presiunilor si sa plateasca despagubiri inainte de a se ajunge la proces.

In ultimii ani segmentul companiilor ce cumpara patente doar pentru a da in judecata companii mai mari a crescut, lucru ce i-a facut pe tot mai multi sa ceara o reforma a sistemului de patente tehnologice.

Sursa foto: Apple.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele