IT & C

#angry birds #joc angry birds #Angry Birds Star Wars

Afla cand va fi lansat Angry Birds Star Wars

Rovio lanseaza in curand un nou joc Angry Birds, in colaborare cu LucasFilm. Dupa Angry Birds Space, lansat in luna martie, Angry Birds Star Wars va fi al doilea joc Angry Birds lansat in acest an si va debuta inceputul lunii noiembrie.

Noul joc Angry Birds Star Wars aduce si o schimbare de dinamica in seria de jocuri Rovio. Pasarile si porcii nu vor fi doar "imbracati" in personaje Star Wars, vor fi transformate complet in eroii seriei de filme Razboiul Stelelor.

Primul pas in promovarea jocului Angry Birds Star Wars a fost lansarea unei serii de jucarii de plus cu pasari si porci sub forma personajelor Star Wars, ce are loc astazi in SUA, potrivit DigitalSpy.com.

Noul joc Rovio Angry Birds Star Wars va fi lansat in data de 8 noiembrie, ca aplicatie iOS si Android, dar si pe PC si Mac. Jocul este a doua colaborare dintre Rovio si studiourile de la Hollywood, dupa Angry Birds Rio.



Sursa foto: USAToday.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele