IT & C

#serviciu hosting #linux #server #web hosting #mxhost

Web hosting SSD, prin MxHost

Pentru cea mai buna viteza de procesare a paginilor dinamice, serviciile de web hosting de calitate recomandate de specialisti sunt cele care folosesc stocarea pe discuri SSD. MxHost ofera mai multe optiuni performante de web hosting cu stocare pe SSD.

MxHost, una dintre companiile de gazduire web de top din Romania, are in portofoliu peste 10.000 de site-uri gazduite, printre care Lukoil, Banca Transilvania si Arctic, si propriul centru de date. Compania ofera din ianuarie 2011 web hosting cu stocare pe SSD.
 

Web hosting cu stocare pe discuri SSD
 

Stocarea datelor pe discurile SSD, cu o viteza de scriere si citire cu mult superioada hard-diskurilor clasice, ofera o viteza de procesare mai mare a paginilor dinamice, in special pentru procesarea bazelor de date MySQL. Timpii de acces la bazele de date sunt mai mici, chiar daca numarul de vizitatori cresti.

Serverele de gazduire web de la MxHost utilizeza cel mai nou sistem de operare Linux optimizat pentru web hosting, Cloud Linux. Performanta serverelor este sporita si de tehnologia LiteSpeed, care creste viteza de incarcare a paginilor de pana la 6 ori.
 

Oferta de web hosting SSD
 

Gazduirea web pe discuri SSD este disponibila de la MxHost in trei pachete diferite, toate folosind tehnologia LiteSpeed.

Business Linux, la un pret de 5,95 EUR/luna, ofera 10 GB spatiu de stocare si 500 GB trafic lunar. In pret sunt incluse si casute email nelimitate, 20 de baze de date, IP dedicat inclus/optional si 3 domenii.

Pachetul Ultimate Linux, disponibil la un pret de 8,95 EUR/luna, ofera 20 GB spatiu de stocare si 1000 GB trafic lunar, accesul la sase domenii, iar baze de date si casute email nelimitate.

Complete Linux, cu un pret de 12,95 EUR/luna, pune la dispozitie 50 GB spatiu de stocare, iar toate celelalte optiuni nu sunt contorizate. Serverul premium ofera garantia de +99,9% uptime.
 

Securitatea datelor
 

Centru de date Scalis este situat in Cluj, iar serverele MxHost beneficiaza de masuri de siguranta deosebite pentru securitatea datelor stocate.

In cladirea pazita de o firma privata 24/24h, este permis accesul doar pe baza de cartela, iar camera serverelor este supravegheata video in permanenta. Serverele MxHost sunt monitorizate prin doua sisteme distincte, unul loca si altul extern, iar departamentul tehnic este disponibil non-stop la centrul de date.

Sistemul de backup folosit pentru a garanta siguranta datelor este oferit de R1Soft si genereaza un backup incremental pe un server extern la fiecare 8-24 ore. Optiunea de "restore" este oricand la indemana clientului, care poate folosi un panou de control pentru a recupera orice fisier dintr-o data anterioara.

Traficul dintre serverele de gazduire (backup, MySQL) este asigurat printr-o retea separata gigabit care ofera securitate maxima datelor transmise intre servere.

Viteza de incarcare dinamica a paginilor in sistemul de web hosting cu stocare pe discuri SSD si masurile de siguranta deosebite oferite de MxHost asigura un standard inalt de web hosting in Romania, la un pret excelent.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare