IT & C

#android #adobe #tableta # photoshop mobile

Adobe lanseaza Photoshop Mobile pentru tablete cu Android

Adobe a anuntat lansarea a unei versiuni dedicata telefoanelor mobile a cunoscutei sale Photoshop . In acelasi timp, compania a anuntat si lansarea altor cateva aplicatii dedicate device-urilor mobile, scrie AllthingsD.

Adobe este inca interesata de mentinerea si expansiunea pe piata aplicatiilor pentru tablete PC si mobile. Compania a anuntat ca lanseaza Mobile Photoshop , o varianta pentru tabletele cu Android a celui mai cunoscut si apreciat produs al sau.

De asemenea, Adobe a anuntat si disponibilitatea a inca sase aplicatii dedicate aceluiasi segment de portabile, fiecare avand un pret de pana in zece dolari. Doar una dintre cele sase aplicatii lansate de Adobe va fi disponibila si pentru iPad, scrie AllthingsD.

Lansarea noilor aplicatii vine la scurt timp dupa ce Adobe a anuntat deschis serviciul Carousel, care poate sincronizeaza fotografiile intre mai multe device-uri.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele