IT & C

Administrator de retea la 11 ani

 Noi nu ne putem lauda cu astfel de fapte marete. Putini dintre noi au avut posibilitatea sa se joace cu pseudo-PC-urile Felix sau HC la acea varsta. Eu de-abia eram in stare sa desenez o fata zambitoare cu „plot” in Spectrum. Pe de alta parte, Jon Penn, un baiat de doar 11 ani din statul Alabama, a ajuns administrator de retea in micuta scoala in care invata. Cunostintele sale in domeniu le depasesc pe cele ale utilizatorilor comuni.

Dupa plecarea administratorului de sistem, reteaua de calculatoare a fost plasata in sarcina mamei lui Jon, bibliotecara scolii. Baiatul a decis sa o ajute pe mama sa si a ajuns sa se ocupe aproape singur de toata reteaua. Nu a avut o sarcina prea usoara deoarece calculatoarele au fost donate si erau destul de vechi. Din acest motiv, instalarea unui antivirus pe fiecare dintre ele nu era o solutie prea buna.

In concluzie, Jon a decis sa foloseasca o aplicatie de securitate care sa filtreze traficul pe Internet doar in serverul central. Dupa ce a evaluat mai multe solutii, s-a oprit la McAfee Secure Internet Gateway.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele