IT & C

Actiune si adrenalina cu RCS

Iata de ce au parte abonatii RCS incepand cu 17 octombrie 2003

Vineri, RCS a inclus in pachetele de programe AXN , cel mai nou canal de televiziune aparut si lansat pe piata romaneasca.
Grila de programe include cele mai noi seriale de aventuri si SF, animatie, precum si numeroase filme de succes produse la Hollywood: Baietii de cartier cu Cuba Gooding Jr. Dublura de Brian De Palma cu Melanie Griffith , Pretul Libertatii, productia de actiune de inspiratie urbana care-l are in rolul principal pe Rob Morrow si multe altele.
Telespectatorii vor avea parte de adevarate peripetii si suspans urmarind programele de aventuri ca: North Face Expedition, Global Adventures si Eco -Challenge, un serial despre cea mai renumita cursa prin lume creata de Mark Burnett (producator executiv pentru Survivor).




Apartinand grupului Sony Pictures Television International, AXN a fost lansat in Romania cu sprijinul HBO si va fi difuzat pentru abonatii RCS timp de 24 de ore pe zi.
AXN ajunge in acest moment in peste 86 de milioane de case, in mai mult de 40 de tari din Asia, Europa si America Latina, adesandu-se unui segment de consumatori bine definit, persoanelor amatoare de senzatii tari si adrenalina.
Acest canal poate fi urmarit promotional de catre toti abonatii RCS, iar programele vor fi subtitrate in limba romana.



Romania Cable Systems invita toti abonatii la aventura cu AXN.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele